Control Programı v2 [Yepyeni Özellikler + Uzak SQL]
Yazar
Konu: Control Programı v2 [Yepyeni Özellikler + Uzak SQL] Salı Ara. 01, 2009 2:29 pm
Nasıl Kullanılır? Rar icerisinde 2 tane exe var.Uzak SQL icin ve Local SQL icin 2 farklı exe yaptım.Programa daha bir sürü sey ekleyecektim ama artık form kaldırmadı ve hata verdi Neyse kısmet degilmis Programı yüklemek için yukle.bat ı 1 kere çalıştır
Hesaplamadım ama programda 41 tane özellik var.41 KERE MAŞALLAH Ayrıca programın alt kısmında status label olarak adlandırdıgım bilgilendirme yazısı ve programı kullanırken karsılasacagınız sorunlara otomatik fix var.Örneğin Unknown Char olarak gözüken charları program tarar ve eğer o karakteri user kısmında yüklemek isterseniz charı siler ve server dosyalarınn güvenliğini sağlamış olur.Unknown charlara girişler coğu zaman server dosyalarına zarar verip bozulmalarına sebep oluyor diye bir varsayım aldım.Ne kadar dogrudur bilemem Ben genede önlemimi aldım .. Bunun yanında prosedür ve tablo kontrolüde var programda.Örneğin ırk değiştirme için account_nation_change prosedürünün olması gerekiyor.Program onu aratıyor ve bulamazsa uyarı veriyor ve işlem iptal oluyor.Yani bunun gibi daha onlarca akıllı özelliği var
Misafir Misafir
Konu: Geri: Control Programı v2 [Yepyeni Özellikler + Uzak SQL] Çarş. Ara. 02, 2009 12:15 am
qüzel bişi benzior ama ne qibi bişi oLdunu anLayamadım
Control Programı v2 [Yepyeni Özellikler + Uzak SQL]